Vang Vieng

In Vang Vieng ging helaas m’n camera kapot, waardoor ik geen hele mooie foto’s heb kunnen maken van de wel hele mooie omgeving. Wat een geweldige bergen die je constant mooi uitzicht op leverden, wat een fijn stadje en wat een gezelligheid.Vangvieng
IMG_1996

Op de tweede dag wilden we graag een berg beklimmen, dus na ontzettend lang zoeken hebben we maar gewoon de witte fiags gevolgd. Dit landde ons bij een groepje lokale mensen die ons zogenaamd er naar toe zouden brengen. We moesten betalen en een gids bracht ons naar de grot. Nee inderdaad we wilden niet naar een grot, maar steeds als we dat zeiden werd ons verteld dat dit echt de weg was naar de berg. Dus daar gaan we. We deden onze schoenen uit, staken een riviertje over en belanden aan bij de grot waar we braaf allemaal onze voeten wassen en onze schoenen weer aan doen. Precies nadat we allemaal klaar zijn met onze schoenen weer aan doen wijst onze gids ons naar de ingang van de grot, waar we alleen maar water zien. Alle schoenen mogen weer uit en we klauteren met 2 zaklampen voor 6 mensen een weg door de grot. Afgebroken trappetjes en megagrote spinnen schrikken ons niet af, nee nu willen we zwemmen in een grot ook. We komen aan bij een stukje water van 1 vierkante meter waar we grotwand ineens ophoudt. We hebben heerlijk gezwommen en zijn ontzettend snel die grot weer uit gerend.

IMG_1989 IMG_3532 IMG_2013 IMG_2014

Ook moest er getubet worden en hoewel tuben een vrij slechte naam heeft gekregen over de jaren, was het ontzettend lachen en stiekem was hier het mooiste uitzicht terwijl je langzaam in bandje de rivier afging.

IMG_2291

IMG_2078 IMG_2082 IMG_2046 IMG_2099 IMG_2094 IMG_2115 IMG_2100

Op weg naar de Bue Lagoon waar ik een foto van ben vergeten te maken. Stel je een bruin/blauwe stukje water voor, met veel raar geklede koreanen er om heen.

IMG_2024
IMG_2071

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.